Typsnittsgatan 11

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 - 60 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Möblerade kontorsrum i hjärtat av Östra Fyrislund!

Välkommen till ditt nya kontor mitt i Östra Fyrislund! Här erbjuds smakfullt inredda kontorsrum på ett mindre kontorshotell, en plats där produktivitet möter komfort och där du kan trivas med din arbetsdag.

Kontorsrummen är mer än bara arbetsytor – de är skapade med omsorg för att erbjuda en trivsam och inspirerande arbetsmiljö. De har lagts stor vikt vid jordnära färger och textiler som ger en känsla av lugn och balans.

Behöver du hålla möten eller ta en paus? Inga problem. Här finns ett fullutrustat konferensrum för dina mötesbehov, och det gemensamma köket är en plats där du kan ladda om och njuta av en måltid tillsammans med kollegor eller kontorsgrannar.

Vi vet hur viktigt det är med tillgänglighet. Därför erbjuds generösa parkeringsmöjligheter och även elbilsladdare för dina hållbara behov.

Östra Fyrislund är i ständig utveckling, och här blir du en del av den spännande resan. I den intilliggande fastigheten planeras det för restaurang och andra bekvämligheter för att göra din arbetsdag ännu smidigare och njutbar.

Kontoren är rymliga och flexibla för att passa dina behov. Wifi ingår i din hyra, så du är alltid uppkopplad och redo att arbeta.

Välkommen att kontakta Croisette för mer information, och visning!

Övrig information

Övrigt:

Östra Fyrislund har blivit en magnet för företag och entreprenörer. Med gott om kontorsutrymmen, industrifastigheter och utvecklingsområden har stadsdelen skapat en affärs- och företagsvänlig atmosfär som uppmuntrar till tillväxt och innovation.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 14 60

Ytbeskrivning

Ljusa ytskikt, genomgående textilmattor i lokalen

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Utförande

Planlösning:

Modernt inrett kontorshotell med 6 möblerade rum och gemensamma ytor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

MLT, EEAB, Posche, Fresh Air, WAP, Mekonomen med flera

Skyltläge:

Goda skyltmöjligheter vid entré

Vägbeskrivning:

Lättillgängligt i hjärtat av Östra Fyrislund med närhet till både kollektivtrafik, city och E4

Typsnittsgatan 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner