Landsvägen 52

Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

695 - 3 481 m²

Pris

Enligt ök.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Attraktiv lokal som går att dela upp

Mitt i centrala Sundbyberg finns nu chans på ett stort kontor som utgör nästan hela fastigheten och som går att dela upp så du kan ta ett eller flera plan om cirka 700 kvm var. Lokalen, som är fördelade på fem våningar, har stora fönster med fint ljusinsläpp i flera väderstreck med utsikt över centrala Sundbyberg och takåsarna. Alla våningsplan, som har plats för ca 60 arbetsplatser per plan, är planerade på ett effektivt sätt med en blandning av större och mindre mötesrum, kontor och öppna landskap. Varje plan fungerar som ett eget kontor och vi sätter in pentry med matplatser på alla våningsplan om du önskar bara ta ett våningsplan och inte alla fem planen. Här sitter du centralt med all tänkbar kommunikation runt huset och med Sundbybergs utbud av restauranger, butiker och härliga promenadstråk. Kontakta uthyrare Catrin för att diskutera vilken lösning ditt företag behöver.

Planer finns för att utreda möjlighet till en terrass om cirka 70 kvm. Terrassen skulle då ha utsikt över Sundbybergs mysiga torg.

Övrig information

Övrigt:

Till alla våra fastigheter har vi våra egna fastighetsteam dit hyresgästerna kan vända sig med frågor som rör fastigheten och serviceärenden. Teamet består av fastighetschef, teknisk förvaltare, floor manager och fastighetstekniker. Vårt fastighetsteam för den här lokalen har kontor i porten bredvid på Landsvägen 50 och tar varmt emot våra hyresgäster.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 695 3 481

Ytbeskrivning

Delbar lokal på fem plan, varje plan är på ca 700 kvm.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Minst i 3 år.

Tillträde:

Omgående.

Prisinformation:

Enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sundbyberg 2:78

Byggår:

2009

Våningsplan:

4 av 8

Planlösning:

Attraktiv lokal med stora fönster som går att dela upp.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Godsmottagning sker via godsentrén på Landsvägen bredvid huvudentrén Landsvägen 52

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I Sundbyberg är det heller aldrig långt till naturen. Marabouparken och Ba¨llstaa°ns lummiga promenadstra°k är härliga platser fo¨r träning, rekreation och mo¨ten som du hittar några minuters promenad från huset. I Ursvik finns skog med både elljusspår och längre motionsspår utan belysning. Här finns också Igelbäcks naturreservat, bara ett par kilometer från stadskärnan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset och cykelrum.

Närservice:

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. Nere på torget finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Här kan du äta på restauranger som The Public, Paul Taylor Lanthandel, Pinchos, Omnipollos kyrka och Din Din Club. På någon minuts promenad kommer du till mysiga Sturegatan med restauranger, secondhandbutiker och affärer. Inom några minuter med tvärbanan når du även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. I huset finns nedgången till tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City och utanför huset finns tvärbana och bussar. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city och Solna.
Landsvägen 52

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB