Landsvägen 50A

Centrala Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

461 m²

Pris

Enligt ök.

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk lokal med stor möjlighet att påverka

På bästa läget i Sundbyberg finns kanske husets finaste lokal med plats för cirka 36 arbetsplatser. Fint hörnläge i högt och fritt läge med stora fönster åt tre väderstreck, vilket ger ett kontor som badar i ljus. Lokalen ska totalrenoveras så det finns stor möjlighet att vara med och påverka utformningen. Det här är ett sällsynt tillfälle att kunna hyra ett fantastiskt fint kontor i ett ypperligt läge i centrala Sundbyberg, med allt vad området har att erbjuda i form av restauranger, service, folkliv och natur.

Garage finns i huset och för pendlande medarbetare är läget oslagbart. Runt hörnet av huset finns tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City. Flera populära restauranger, mysiga caféer och uteserveringar finns i området samt närhet till promenadstråk. I huset finns restaurang, bank, gym samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum.

Övrig information

Övrigt:

Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Ytor

  • Total yta:

    461 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Restaurang
Telefonbås

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sundbyberg 2:78

Byggår:

2006

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

2 av 5

Planlösning:

Flexibel utformning, hörnlokal med stora fönster i tre väderstreck.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Godsmottagning sker via Ekensbergsvägen 152

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och cykelparkering finns i huset.

Närservice:

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I Signalfabriken strax bredvid finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek. Här kan du äta på restauranger som The Public, Paul Taylor Lanthandel, Pinchos, Omnipollos kyrka och Din Din Club. Inom några minuter når du även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Utanför huset finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna.
Landsvägen 50A

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB