Östra Järnvägsgatan 27

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

278 m²

Hyra

Enligt ök.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med perfekt cityläge

Med landets bästa kommunikationsläge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt läge eller reser mycket eller tar emot kunder som kommer med flyg eller tåg. Bara 200 meter från huset ligger Centralstationen där Arlanda Express tar dig till Arlanda på endast 20 minuter.

Lokalen, med plats för cirka 22 arbetsplatser, har en unik utsikt över järnvägsspåren vid centralstationen och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. När du kliver in genom entrén möts du direkt av en loungeyta som är perfekt att ta emot kunder och besökare i. I anslutning till entrén finns även två mötesrum samfint kök och pentry. Lite längre in i lokalen finns en större yta som är flexibel för olika typer av arbetsplatser och möblering. Det här centrala kontoret har mycket karaktär och en häftig industrikänsla där ni har möjlighet att sätta er personliga prägel. Inga större lokalanpassningar behövs vilket möjliggör snabb inflyttning.

Lokalen ligger i fastigheten Mentorn 1 vid Kungsbron i Stockholm City och är en stor kontorsfastighet med flera restauranger i bottenvåningarna och utanför dörren finns all shopping, nöjen, service och utbud av hotell du kan önska dig.

Ytor

  • Total yta:

    278 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Hyreslängd 3-5 år

Tillträde:

Omgående. eller enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mentorn 1

Byggår:

2009

Våningsplan:

6 av 12

Planlösning:

Välplanerad lokal med möjlighet till hybrida arbetssätt.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Godshantering sker via entrén eller via garaget.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Karlbergskanalens vatten ligger bara några minuter bort med träningsplatser, natur och löparspår.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Cykelrum och garage finns i huset.

Närservice:

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Utbudet i Stockholms city är nästan obegränsat. All tänkbar service finns inom de närmsta kvarteren. Du har alltid omedelbar närhet till bra restauranger, butiker och kommunikationer. Inom fem minuters promenad hittar Drottninggatan, Åhléns och Gallerian som erbjuder ett större utbud av shopping.

Kommunikationer

Innerstadsbussarna passerar direkt utanför huset. Du är granne med knutpunkten för tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och flygbussarna. Genom påfart från Klarabergsleden når du snabbt E4 och E20 med bil. På Kungsbron finns bra gång- och cykelvägar som tar dig genom de olika stadsdelarna och vidare ut från stan.
Östra Järnvägsgatan 27

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB