Spårvägen 8

Västerslätt , Umeå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med egen ingång.

Vi erbjuder en attraktiv kontorslokal i första plan med en separat ingång som kan passa olika företagsbehov. På första våningen finns kontorsutrymmen, mötesrum och ett kök. I källarplanet finns omklädningsrum, dusch och bastu. Planritningen avviker från nuvarande utformning. Tveka inte - kontakta oss för en visning!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har en byggnad. Byggnaden inrymmer kontor- och utbildningslokaler samt lagerutrymmen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 150

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Västerslätt är Umeås kanske mest kända industriområde. Västerslätts närhet med gång- och cykelavstånd till centrum gör det till vårt mest centrala område. Har ni även behov av transporter av såväl väg- som järnvägsgods finns här både anslutning till Umeås ringled ”Västra-länken” samt godsbangården från vilken idag Norrbottniabanan håller på anslutas. Till Västerslätt går även en av Umeås lokalbusslinjer samt med cykel.

Närservice:

Västerslätts stadsdelscentrum har allt från kyrka till livsmedelsbutik och restaurang och kafé. Ute i Västerslätts industriområde finns ett flertal lunchrestauranger. Det finns även trevliga villakvarter samt lägenhetsområden, såväl på Västerslätt som närliggande Rödäng. Här finns även skola samt förskola.

Kommunikationer

I Umeå är det nära till allt med fina gång- och cykelvägar. Bussar trafikerar hela staden och det är nära till övriga Sverige med både tåg, flyg och E4:an. Umeå Airport är norra Sveriges största flygplats och ligger endast 20 minuters färd med flygbussen från stadskärnan.
Spårvägen 8

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB