Drottninggatan 12 , Ågatan 9

City , ÖREBRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

228 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i attraktivt läge på Drottninggatan!

I hjärtat av Örebro city finns nu möjlighet att etablera ert företag med fönster ut mot Ågatan. Perfekt för er som vill sitta centralt med närhet till allt ni kan önska. Här finns möjlighet till både cellkontor och ett mer öppet kontorslandskap. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Övrig information

Övrigt:

På fastigheten finns två ihopbyggda hus. Det äldre i jugenstil från början av 1900-talet, ritat av arktiteken Gustaf Wickman. Det nyare huset är byggt på 70-talet. I fastigheten finns bank, kontor och restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    228 m2

Utförande

Planlösning:

Idag består lokalen till största del av cellkontor men möjlighet finns till en mer öppen planlösning. För er som är i behov av arkiv eller förrådsyta så kan detta även erbjudas i källarplan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Här har du citys utbud och puls direkt utanför porten. Restauranger, träningsanläggningar, butiker – ja, här finns alla möjligheter att blanda jobb och nöje och få till det där magiska vardagspusslet. Och vill du pausa i ett grönområde en stund så har du Stadsparken bara några minuter bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage för hyresgäster finns i fastigheten. Infart från Ågatan.

Närservice:

Fantastiskt läge vid Drottninggatan gör att all tänkbar service finns lättingänglig.

Kommunikationer

På resande fot? Från Drottninggatan 12 tar du dig snabbt till såväl Resecentrum som till Södra Station. Och stadsbussarna, ja de stannar precis utanför fastigheten.
Drottninggatan 12 , Ågatan 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum