Nikolaigatan 3

City , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

380 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk möjlighet

Välkommen till vår kontorslokal på våning 3 i en gedigen fastighet från sekelskiftet i Örebro city! Här erbjuder vi ett öppet kontorslandskap som är perfekt för kreativt arbete och samarbete mellan kollegor. För mer avskildhet finns även teamsrum, konferensrum och samtalsrum tillgängliga. Läget är oslagbart med stadens stora utbud av restauranger, butiker och annan service precis utanför dörren. Dessutom finns en busshållsplats precis utanför fastigheten, vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet. Som en extra bonus finns en restaurang i huset, där du och dina kollegor kan njuta av god mat och dryck under lunchrasten eller efter arbetsdagen. Så tveka inte att boka en visning av vår lokal redan idag - här finns allt du behöver för att trivas och lyckas på jobbet!

Övrig information

Övrigt:

Unik sekelskiftesbyggnad, i nationalromantisk stil, f.d. Post & Telegrafhuset. Fasaden är byggnadsminnesförklarad. Delvis utsikt mot Svartån och Nikolaikyrkan. I fastigheten finns kontor och en restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    380 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Här erbjuds öppet kontorslandskap, teamrum och enskilda samtalsrum/kontor.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger granne med Nikolaikyrkan, Örebro konserthus och Örebros kulturkvarter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och p-platser finns för hyresgäster.

Närservice:

Hela Örebro citys serviceutbud finns strax intill.

Kommunikationer

Avstånd till absoluta centrum 150 m, lokalbussar 50 m, Örebro Resecentrum med tåg- och bussförbindelser inom 700 m. Till Örebro Airport är avståndet 13 km.
Nikolaigatan 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum