Olaigatan 2-4/Östra Bangatan 28

City , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

910 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal, 110 - 910 kvm

Flexibel kontorslokal med perfekt läge i centrala Örebro. Lokalen är idag fördelad på tre plan så beroende på er verksamhets storlek kan ni ta allt från 1-3 plan. Här erbjuds både öppna ytor samt egna kontor för 1-2 personer. En bra mix och stora valmöjligheter för era anställda. Gott om sällskapsytor, vilorum, konferensrum mm. Vill ni äta lunchlådan ute i solen finns en fin innergård att nyttja. För er som vill äta lunch på stan, sitter ni en kort promenad från Örebro citys stora utbud av restauranger! För pendlaren sitter ni granne med Resecentrum/Centralstation och garage finns dessutom i huset! Varmt välkomna med er intresseanmälan, denna lokal behöver ses på plats!

Övrig information

Övrigt:

Vacker fastighet med mycket bra läge.

Ytor

  • Total yta:

    910 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-07-01.

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Vill ni sitta i öppet landskap, i enskilda rum eller kanske aktivitetsbaserat. Här finns flera valmöjligheter för er som vill vara en flexibel arbetsgivare! Alternativa storlekar som finns att tillgå är bland annat: 110 kvm på våning 2, 329 kvm på våning 3, och 471 kvm på våning 4. Våning 4 skulle också kunna delas upp i två lokaler om 205 kvm respektive 266 kvm. Alternativt om ni vill hyra hela lokalen om 910 kvm (våning 2, 3 och 4).

Omgivning

Omgivning/natur:

100 meter till Järntorget och Örebro slott.

Parkeringsmöjligheter/garage:

41 stycken garageplatser för hyresgäster.

Närservice:

Närhet till norrcity med dess kommersiella utbud. Flertal restauranger i direkt närhet till fastigheten.

Kommunikationer

100 meter till Stadsbuss vid Järntorget. 100 meter till Örebro Centralstation och Resecentrum.
Olaigatan 2-4/Östra Bangatan 28

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum