Heljesvägen 12

Lindome , Lindome
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
Nu finns möjlighet att hyra en egen kombinationsfastighet, stor inhägnad gård och bra lastmöjligheter med runtkörning. Här finns fina kontors- och gemensamhetsytor, omklädningsrum med flera duschar. Lagerdel om 2300kvm och lastbrygga med totalt 4 portar. Lokalen kommer ej att hyras ut till verksamhet för Padel. Banorna som syns på bilderna kommer inom kort att vara borttagna.

Ytor

  • Total yta:

    2800 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Heljesvägen 12

Teknisk information

Takhöjd:

7,2 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindome, som ligger mitt emellan Göteborg och Kungsbacka, är ett lättillgänglig och harmonisk område strax söder om köpstaden Kållered. Området har goda kommunikationer via bland annat Lindome Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka. Med Västtågen tar det 15 minuter till Göteborg och 8 minuter till Kungsbacka. med bil tar det 20 minuter in till centrala Göteborg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns gott om parkering runt fastigheten. Gården är inhägnad.

Närservice:

Lindome centrum nås på ett par minuter med bil. Här finns service som mataffär, gym och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Från Lindome station, med anslutning till pendeltågen, tar det ca 5 min med buss 760 eller 763 till området, hållplats Annebergsvägen. Från fastigheten via E20/E6 (Lindomemotet) tar det ca 20 minuter in till centrala Göteborg med bil.
Heljesvägen 12

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB