Bolshedens Industriväg 20

Billdal , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

102 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
Praktiskt kontor om 102kvm med lättillgängligt läge på Bolshedens Industriväg. Lokalen har 3st kontor, 1st mötesrum, pentry och WC. Området ligger intill 158:an och har bra bussförbindelse med X3 in till Göteborg. Här finns flera lunchrestauranger och bra service. Ett stenkast bort finns Rollands Saluhall och mysiga Nordgårdens Bageri. Här finns även Hemköp, apotek, frisör, klädbutik och gym. Området har mycket aktivitet och företag verksamma i området är Kitchenwiz, Pelle P, Nordgården Linnéa, Sportmanship, Happy Homes, surf.se, Snelder Gruppen, för att nämna några. Välkommen att kontakta oss på 031-40 73 30 för mer information eller boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    102 m2

Bekvämligheter

Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bolshedens Industriväg 20

Planlösning:

Rumsindelat kontor fördelat på 3st kontor, 1st mötesrum, pentry, WC.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsportens handelsområde (Bolsheden) ligger i Billdal, på gränsen mellan Göteborg och Kungsbacka kommun och har ett strategiskt läge intill 158:an. Här har man närhet till havet samt attraktiva bostadsområden. Området har ett stort tjänsteutbud såsom livsmedel, lunchrestauranger, gym och mycket mer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns

Närservice:

Det finns flera lunchrestauranger samt annan tänkbar service i området. Rollands Saluhall och Nordgårdens Bageri med café ligger ett stenkast bort. Mitt emot ligger även Hemköp, Västkustpojkarna, Kronans apotek och Säröledens VC.

Kommunikationer

Närheten till 158:an och tillgången till de bra bussförbindelserna gör det enkelt att ta sig in till centrala Göteborg. Busslinjen X3 trafikerar området från busshållplatsen Bolsheden med regelbundna turer var 15:e minut. Det tar 20 minuter att nå centrala Göteborg via bussen samt lika enkelt för den bilburne att ta sig in till stan.
Bolshedens Industriväg 20

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB