Affärsgatan 14

KVISSLEBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

62 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Lokal med bra skyltläge och backoffice ytor

Kliv in i en lokal mitt i Kvissleby centrum med skyltvänliga fönster i entrén, en stor öppen butiksyta med 2 st backoffice rum och möblerbar hall. Lokalen är om 62 kvm. I bakre utrymmet (back office) återfinns ytor för personal med pentry och wc. Parkering finns mitt emot lokalen på andra sidan Affärsgatan. Frisör, klädbutik samt apoteket är era grannar i denna kommersiella fastighet.

Ytor

  • Total yta:

    62 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvissleby centrum med puls och rörelse. Härliga promenadstråk efter Ljungan med grönskande områden. Njurundahallen med sim-arena, gym och sporthall samt Nolbybacken som erbjuder både alpint och mountainbike. I närhet finns både isbanor, skid- och motionsspår samt en padelhall. På 10 minuter når du friluftsbadet Dyket och Sundsvalls golfklubb.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjlighet för besökande finns på andra sidan Affärsgatan. Möjlighet att hyra personalparkering finns i närhet till fastigheten.

Närservice:

Här finns ICA-Kvantum med postombud, apotek, vårdcentral, restauranger, brandstation, gym, Systembolag, samt flertalet olika butiker och frisörer.

Kommunikationer

I Kvisslebycentrum återfinns busstation med kontinuerliga bussförbindelser till Sundsvalls centrum med en restid på ca 15 minuter.
Affärsgatan 14

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder