Affärsgatan 18

KVISSLEBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

227 - 418 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

226 kvm öppna ytor och högt till tak mitt i Kvisslebycentrum

Butikslokal med god tillgänglighet mitt i Kvisslebycentrum. Här erbjuds en öppen yta med högt till tak samt stora skyltfönster som ger en bra exponering ut mot Affärsgatan (centrumgatan). Av den totala ytan avser ca 226 kvm butiksyta inklusive personalutrymmen med pentry och wc samt 2 st mindre rum. Övrig yta är förråd, lager samt källarförråd. Lokalen har möjlighet att utformas efter verksamhetens behov och känsla.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 227 418

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Härliga promenadstråk efter Ljungan med grönskande områden. Kvissleby centrum med puls och rörelse. Njurundahallen med sim-arena, gym och sporthall samt Nolbybacken som erbjuder både alpint och mountainbike. I närhet finns både isbanor, skid- och motionsspår samt en padelhall. På 10 minuter når du friluftsbadet Dyket och Sundsvalls golfklubb.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Flertalet parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten samt i närområdet. Även möjlighet att förhyra motorvärmaraplatser.

Närservice:

Här finns ICA-Kvantum med postombud, apotek, vårdcentral, restauranger, brandstation, gym, Systembolag, samt flertalet olika butiker och frisörer.

Kommunikationer

I Kvisslebycentrum återfinns busstation med kontinuerliga bussförbindelser till Sundsvalls centrum med en restid på ca 15 minuter.
Affärsgatan 18

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder