Affärsgatan 4 D

KVISSLEBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

375 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus lokal med grönskande innergård mitt i Kvissleby

Kontorslokal om 375 kvm med härligt ljusinsläpp på våning 2 i en fastighet med hiss mitt i centrala Kvissleby. Lokalen har en trevlig planlösning med kontorsrum, pausytor och konferensmöjligheter, härligt ljusinsläpp med fönster i flera riktningar. Huvudentré är med direkt ingång från gatan och en stor besöksparkering finns tillgänglig. Möjlighet att nyttja grönskande innergård finns. Möjligheten till anpassning av lokalen för just er verksamhet finns.

Ytor

  • Total yta:

    375 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1 av 1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvissleby centrum med puls och rörelse. Härliga promenadstråk efter Ljungan med grönskande områden. Njurundahallen med simarena, gym och sporthall samt Nolbybacken som erbjuder både alpint och mountainbike. I närhet finns både isbanor, skid- och motionsspår samt en padelhall. På 10 minuter når du friluftsbadet Dyket och Sundsvalls golfklubb.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet att hyra motorvärmare plaster finns i området. Besöksparkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I centrum återfinns ICA-Kvantum, systembolaget, apotek, gym, vårdcentral, restauranger samt ett flertal butiker och frisörer.

Kommunikationer

I Kvisslebycentrum återfinns busstation med kontinuerliga bussförbindelser till Sundsvalls centrum med en restid på ca 15 minuter.
Affärsgatan 4 D

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder