Tallmätargatan 1

VÄSTERÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

17 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ledigt kontor i del av kontorshotell på lättillgängliga och populära Hälla

Kontorshotell i flertalet olika storlekar där samtliga rum är lättmöblerade. Här erbjuder vi ett kontor om 17 kvm med del i de gemensamma utrymmena som består av kök, konferensrum och flertalet toaletter. I dagsläget finns en stor spridning på olika typer av verksamheter i kontorshotellet. Vår ambition är att skapa kluster för egenföretagare som kan nätverka och utbyta erfarenheter med varandra.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    17 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Se bild. Gulmarkerat område - ledigt kontor Rödmarkerat område - gemensamma ytor.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger strategiskt i korsningen Stockholmsvägen/Österleden med ypperliga skyltmöjligheter. Gott om parkeringsplatser för kunder och utmärkta logistiska möjligheter. Inom området finns små och medelstora företag och området ligger i direkt anslutning till E18 och har mycket goda kommunala kommunikationer. Hälla är ett stort handelsområde med ett brett utbud, bl.a. Plantagen, Apoteket, Pizza Hut, ICA Maxi, Willys, Lindex, H&M.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på uppmärkta platser.

Närservice:

Närhet till Hälla Shoppingområde med restauranger, apotek och dagligvaruhande.

Kommunikationer

Närhet till E-18 och goda kommunala kommunikationer och Västerås Flygplats ligger endast några minuter bort
Tallmätargatan 1

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum