Utvecklingsgränd 33

City , Västerås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

596 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor/labb med egen godshiss

Kontor med öppna ytor i kombination med kontorsrum och ett antal mötesrum i olika storlekar. Labbyta med förstärkt ventilation. Egen godshiss rakt in i lokalen med lastkaj i markplan.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet som består av flertalet huskroppar. Området benämns som Tegnérområdet. Störst hyresgäster år 2015 är ABB AB, Westinghouse Electric Sweden AB och Råbe Tooling AB.

Ytor

  • Total yta:

    596 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Omgivning

Omgivning/natur:

I närområde finns flerfamiljsbostadhus, villor och skola samt idrottsplats.

Närservice:

Närhet finns till matvaruaffär samt lunchrestauranger.

Kommunikationer

Tegnérområdet ligger precis bredvid E18. Flygplats ligger ca 3 km bort utefter E18. Buss ner till centrum och järnvägsstation tar ca 10-15 minuter. Att gå till centrum tar ca 25 minuter.
Utvecklingsgränd 33

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum