Hydrovägen 2 bnr 332

Finnslätten , Västerås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

399 m²

Hyra

Tillträde

2024-05-01

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i markplan på expansiva Finnslätten

Nu finns möjligheten att etablera erat företag på Finnslätten, centrum inom energi och elektrifiering, med världsledande företag som grannar. Här kan vi tillsammans skapa ett kontor anpassat för just din verksamhet!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    399 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-05-01.

Omgivning

Omgivning/natur:

Finnslätten området består av ett stort antal industri-, lager- och kontorsfastigheter. Ligger cirka 4 km norr om Västerås centrum. Området har även stora parkliknande grönområden. Finnslättens industriområde etablerades i slutet av 1950-talet. Flertalet av de större byggnaderna uppfördes under 1960-talet. Många av byggnaderna på området har fram till i dag genomgått stora renoveringsåtgärder, såväl invändigt som utvändigt.

Närservice:

Restaurang,bankomat samt bensinstation finns inom området.

Kommunikationer

Via Bergslagsvägen eller Malmabergsgatan nås E18 på ett avstånd om cirka två km. Bra bussförbindelser via Västerås centrum. Flygplats finns inom sex km. Tillgängligheten till området är mycket goda för bilar, tungtrafik, cyklister och gångtrafikanter.
Hydrovägen 2 bnr 332

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum