Strömledningsgatan 3

Tunbytorp , VÄSTERÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

675 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Kontor

Industrilokal med butiksdel

Perfekt lokal för företaget som behöver en lokal med både verkstad, butik och kontor. En trappa upp finns även separata personalytor. Bra läge på Tunbytorp med närhet till service och restauranger.

Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet.

Ytor

  • Total yta:

    675 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Se planritning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Tunbytorp är ett av Västerås starkaste industriområden, staden växer i närområdet och inom Tunbytorp finns flertalet entreprenörer, restauranger samt flertalet av de större bilmärkena bedriver sin verksamhet här. Närhet till Stenby handelsområde där bla Coop och Systembolaget huserar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på uppmärkta platser.

Närservice:

Inom Tunbytorp finns flertalet lunchrestauranger, mackbar med försäljning av sallader, flertalet b2b butiker samt allt som rör bilar. Närhet till Stenby handelsområde med systembolag och Coop.

Kommunikationer

Närhet till flertalet större trafikleder inklusive E-18, Västerås citykärna och flygplatsen ligger inom några. Goda kommunala kommunikationer.
Strömledningsgatan 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum