Sprängstensgatan 1

NORRKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 600 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Utbildningslokal för vuxenutbildning finns nu att hyra

Nu finns snart en större utbildningslokal att hyra i Vrinnevi Park. Lokalen är anpassad för vuxenutbildning och inrymmer flera klassrum, kontor och mötesrum. Endast ett stenkast bort från citykärnan finns denna trevliga lokal med hela Vrinneviskogen om hörnet. Här har du även gott om parkeringsplatser, både för personal och besökare.

Ytor

  • Total yta:

    2600 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Söderleden (E22) och till centrum tar det cirka fyra minuter med bil. Alldeles intill ligger Vrinneviskogen med alla dess motionsmöjligheter. Stort gym i fastigheten och bra cykel- och gångvägar in till city.

Parkeringsmöjligheter/garage:

470 stycken parkeringsplatser finns med möjlighet att hyra

Närservice:

Vilbergens centrum ligger endast en kort promenad bort. Vi bemannar fastigheten mellan 07:00 och 16:00 vardagar och driver servicen i fastigheten med egen personal. Bevakning sker regelbundet med väktarbolag.

Kommunikationer

Fastigheten är mycket lätt att nå med bil samt att parkera vid. Goda bussförbindelser och cykelvägar.
Sprängstensgatan 1

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

601 85 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter