Olai Kyrkogata 40

Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin och öppen kontorslokal mitt i city

Nu har vi en fin och öppen lokal om 105 kvm ledig mitt i city. En öppen lokal med ett separat kontorsrum och en bra tilltagen förrådsdel. Lokalen ligger i Norrköpings absoluta citykärna och du har nära till alla typer av serviceutbud, lunchrestauranger till shopping. Spårvagn runt knuten och med en promenad på ca. 10 minuter når du centralstationen.

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 8

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här, mitt i Innerstan, finns det mesta för en smidig vardag precis utanför dörren. Butiker, restauranger, caféer, service, nöjen och kommunikationer, allt är nära. Bara en kort promenad bort finns fina gångstråk längs Motala ström samt det omtyckta Industrilandskapet med sina historiska miljöer och gott om kultur och aktiviteter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ca 50 garageplatser. Till garageplatserna är det separat kö. I närområdet finns även god tillgång till parkeringar på flera av stadens parkeringsplatser och p-hus.

Närservice:

Inom de närmsta kvarteren finns gym, mataffär, apotek, vårdcentral, bank, biograf, frisör och en mängd butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Nära buss och spårvagn. Cirka en kilometer till Resecentrum.
Olai Kyrkogata 40

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

601 85 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter