Olai Kyrkogata 50

NORRKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

202 - 490 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och fin kontorslokal i bästa ciytyläge

Välkommen till ert framtida kontor om 202 kvm på fjärde våningen i ett av Norrköpings mest centrala lägen. Här har du hela citys utbud precis runt hörnet med både restauranger, shopping och upplevelser. Lokalen har idag en planlösning med öppet kontorslandskap och två mindre kontorsrum. I just denna lokal finns även den unika möjligheten att utöka ytan och ta hela våningsplanet. Lokalen får då en fin fördelning mellan både öppet landskap och separata kontorsrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 202 490

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 8

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här, mitt i Innerstan, finns det mesta för en smidig vardag precis utanför dörren. Butiker, restauranger, caféer, service, nöjen och kommunikationer, allt är nära. Bara en kort promenad bort finns fina gångstråk längs Motala ström samt det omtyckta Industrilandskapet med sina historiska miljöer och gott om kultur och aktiviteter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

66 garageplatser och 24 parkeringsplatser utomhus. Till både garage- och parkeringsplatserna är det separat kö. Med Spiralen-parkeringen precis intill finns alltid möjlighet för besöks-och tillfällig parkering mot avgift.

Närservice:

Inom de närmsta kvarteren finns gym, mataffär, apotek, vårdcentral, bank, biograf, frisör och en mängd butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Spårvagn och buss går precis utanför dörren och Resecentrum når du på fem minuters promenad. Du har samtidigt cykel- och gångavstånd till det mesta.
Olai Kyrkogata 50

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

601 85 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter