Tengelinsgatan

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt
Hus A är ett eget hus mitt på torget på totalt ca 600 kvm. Byggnadsförslaget ger en inbjudande och modern signaturbyggnad med atmosfär och hantverksmässig kvalité från bärande tegel. Markplanets glasade väggar skapar öppenhet och är vikt för någon form av publik verksamhet, kanske café/restaurang, en butik eller ett showroom? Övriga plan kan disponeras av fler än en verksamhet och översta planet bjuder på en fin utkiks- och umgängesplats.

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hus A

Omgivning

Omgivning/natur:

Naturnära med City på 10 min avstånd.

Närservice:

Området erbjuder idag ett mindre utbud av service som är i tillväxtfasen och kommer inom några år att ha ca 2 000 arbetsplatser och ca 12 000 boende. För närvarande finns både matbutik, systembolag, gym samt café och restaurang i området.

Kommunikationer

T-bana, Röd linje till Ropsten Bussar, Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an ca 10 minuter till Stureplan och 30 minuter till Arlanda med bil tack vare Norra länken.
Tengelinsgatan

Om CA Fastigheter AB

Med nyfikenhet och hjärta äger, förvaltar och utvecklar vi bostäder och kommersiella fastigheter i attraktiva tillväxtregioner – både i och utanför Sverige. Vi har kontor i sex olika städer, från Stockholm i norr till Malmö i söder. För vi är övertygade om att det är kontakten med våra kunder som får oss att växa och utvecklas.

CA Fastigheter AB

Humlegårdsgatan 19 A

114 46 Stockholm

www.cafastigheter.se

Fler annonser från CA Fastigheter AB