Gasverksvägen

Norra Djurgården , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 100 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns möjlighet att flytta in en av Stockholms absolut mest spektakulära byggnader - Gasklocka 5 i Gasverket, Norra Djurgårdsstaden.

Gasklockan ligger i det tidigare industriområdet Gasverket som försåg Stockholm med stadsgas för värme, ljus och matlagning ända fram till 2011. Just nu omvandlas Gasverket från industriområde till en levande del av Norra Djurgårdsstaden. De gamla tegelhusen – de flesta ritade av Ferdinand Boberg - fylls nu med restauranger, kontor, handel, service och kultur. De stora gasklockorna omvandlas till hotell och musikscen. I nästa etapp kommer också mer än 200 bostäder att byggas. Gasverket utvecklas av CA Fastigheter i samarbete med Stockholms Stad.

Ytor

  • Total yta:

    1100 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gasklocka 5

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2022

Omgivning

Omgivning/natur:

NÄRSERVICE: Inom Gasverket finns Klätterverket med Matcafé Mätarhuset, Systembolaget samt hyresgästerna Berghs School of Communication, Sandvik Machine Solutions samt Society of Lifestyle. Till sommaren öppnar restaurang med bageri på det färdigställda torget. Längs Bobergsgatan finns COOP, Apoteket, Blomsterverket, fler restauranger och annan service.

Kommunikationer

T-bana: Röd linje till Ropsten eller Hjorthagen Bussar: 6:an, 75:an, 55:an.
Gasverksvägen

Om CA Fastigheter AB

Med nyfikenhet och hjärta äger, förvaltar och utvecklar vi bostäder och kommersiella fastigheter i attraktiva tillväxtregioner – både i och utanför Sverige. Vi har kontor i sex olika städer, från Stockholm i norr till Malmö i söder. För vi är övertygade om att det är kontakten med våra kunder som får oss att växa och utvecklas.

CA Fastigheter AB

Humlegårdsgatan 19 A

114 46 Stockholm

www.cafastigheter.se

Fler annonser från CA Fastigheter AB