Vretvägen 13

Skogås , Skogås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

387 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Ljus och öppen lokal med industricharm.

Lokalen är belägen på våning 4 med en sammanhängande yta på totalt ca 387 kvm i denna kombinationsfastighet. Lokalen kan med fördel användas till Enklare industri/Lager i kombination med kontor. Fastigheten har idag en blandning av olika hyresgäster med verksamheter så som småskalig livsmedelstillverkning, lager och mindre el mekanik verksamhet. Lokalerna i fastigheten varierar i storlek allt från 50 kvm upp till 500 kvm. Möjligheter att hyra större ytor så som hela plan finns. Varje plan innefattar ca 1100 kvm och byggnaden har 4 plan utöver bottenplan. I fastigheten finns 2 st. hissar. En personhiss för kontor och personal. En lasthiss som är belägen intill lastzonen på gården. Det finns gott om möjligheter att hyra parkeringsplats på fastigheten mark både utomhus och inomhus.

Övrig information

Övrigt:

Vid uthyrning till lager och industri tas hänsyn till maxbelastning på bjälklag.

Ytor

  • Total yta:

    387 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Våglängden 9

Byggår:

1961

Våningsplan:

4

Planlösning:

Ytan är idag en större sammanhängande lokal men möjligheten finns att dela upp till fler mindre lobehov finns. Direkt anslutning till varuhiss finns.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett mindre industriområde omgivet av grönområden. Nära anknytning till Trångsund centrum samt påfart till väg 75 mellan Stockholm - Nynäshamn.

Närservice:

Utbud av service samt restaurangen finns i delvis industriområdet men även i Trångsund centrum som ligger på några minuters promenadavstånd.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både enkel påfart från Nynäsvägen väg 75. Ca 150 meter till närmsta busshållplats samt ca 450 m till Trångsund pendeltågstation. Restid till Stockholms centralstation ca 25-30 minuter.
Vretvägen 13

Om CA Fastigheter AB

Med nyfikenhet och hjärta äger, förvaltar och utvecklar vi bostäder och kommersiella fastigheter i attraktiva tillväxtregioner – både i och utanför Sverige. Vi har kontor i sex olika städer, från Stockholm i norr till Malmö i söder. För vi är övertygade om att det är kontakten med våra kunder som får oss att växa och utvecklas.

CA Fastigheter AB

Humlegårdsgatan 19 A

114 46 Stockholm

www.cafastigheter.se

Fler annonser från CA Fastigheter AB