Övre Villagatan 27

Södertälje
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt
På central adress i Södertälje finns nu denna lokal om 245 kvm för uthyrning. Lokalen håller för närvarande på att renoveras och därav kan vi med enkelhet anpassa lokalen för er verksamhet. Lokalen är lättåtkomlig med bil. Lokalen passar utmärkt som café eller t ex yoga studio, kontor ,restaurang mm. I nuläget finns stora möjligheter att skapa den planlösningen som önskas.

Ytor

  • Total yta:

    245 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Med närhet till till Södertälje Centrum samt fina grönområden ligger lokalen på ett ypperligt läge. Härifrån tar man sig med enkelhet ut till E4 och E20.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Separat kö

Övre Villagatan 27

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder