Terminalvägen 14

Tomteboda , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

643 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Välkommen till nya Tomteboda! Här finns arbetsmiljöer i världsklass. Besök vår hemsida tomteboda.se för all information.

Nu finns lediga kontors-, industri- och logistiklokaler att hyra i detta ikoniska landmärke. När Tomteboda uppfördes 1983 var det Sveriges största och mest moderna postterminal. Det var en arbetsplats där miljön för de anställda stod i fokus med konst och sociala mötesplatser. Det är ett arv som vi velat förvalta och bevara samtidigt som vi har genomfört omfattande renoveringar på husets insida för att skapa en modern arbetsmiljö utöver det vanliga.

Ytor

  • Total yta:

    643 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till Hagaparkens vackra natur invid Brunnsviken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns tillgängliga i garage och utomhus.

Närservice:

Restaurang och Café finns både i huset och i området. Nybyggt gym och träningsanläggning finns i fastigheten. Gångavstånd till innerstans restauranger och cafeéer.

Skyltläge:

Perfekt skyltläge mot E4/E20.

Kommunikationer

Närmaste Tunnelbanestation är Västra Skogen med ca 8 minuters resa från T-centralen. Busslinje 507 trafikerar området. Nybyggt cykelrum med laddningsstation finns i fastigheten.
Terminalvägen 14

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL