Eugeniavägen 18C

Hagastaden , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 800 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Nu finns möjligheten att hyra två egna våningsplan i hjärtat av Hagastaden

Nybyggd fastighet med lokaler i toppskick. Anpassningsbara lokaler som kan delas till storlekar om 1200, 2400 och 4800 kvm. Möjlighet att ändra planlösning i samråd med hyresvärd.

Installationsgolv i lokalerna vilket tillåter flexibel möblering. Fönster mot alla fyra väderstreck erbjuder bra naturligt ljus genom hela lokalen. 

I fastigheten finns bland annat garage med laddplatser, godsmottagning och ett gym som drivs av extern part.

Ytor

  • Total yta:

    4800 m2

Ytbeskrivning

Väl planerade ytor om ca 4 800 kvm på två plan. Lokalerna är möjliga att dela av till 2 400 kvm (ett våningsplan) eller halva våningsplan om 1 200 kvm

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Lasthiss
Lastport
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Andrahandsavtal med möjlighet att hyra upp till 8 år.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Princeton 1

Byggår:

2021

Våningsplan:

2 av 10

Planlösning:

Rumsindelad planlösning med väl placerade arbetsrum och utmärkt utbud av konferensrum och mötersrum i olika storlekar. Planlösningen kan justeras i samråd med tillträdande hyresgäst.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

RaySearch Laboratories och Region Stockholm är sittande hyresgäster i huset. Nyöppnat premiumgym av kedjan STC finns även i huset, samt Nordic SkinKlinik och Hair Stockholm i gatuplan. Längre ner på Eugeniavägen sitter även Karolinska Universitetssjukhuset och S:t Eriks Ögonsjukhus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage under mark som driftas och sköts av en extern part. Möjlighet att hyra önskat antal platser. Laddstolpar för elbilar finns att tillgodose. Godsmottagning med tillhörande lasthiss finns i anslutning till garage.

Närservice:

Restaurang- och caféutbud, dagligvaruhandel, livsmedel, gym och hotell finns i närområdet.

Kommunikationer

Flertalet busslinjer i direkt närområde (Buss 3 & 77 från S:t Eriksplan, buss 6 & 507 från Odenplan). Gångavstånd till pendelstation Stockholm Odenplan och tunnelbanelinjer från Odenplan och S:t Eriksplan. Station Hagastaden på tunnelbanans gula linje kommer ha ned/uppgångar från Eugeniavägen. E18 och E4 ligger intill fastigheten.
Eugeniavägen 18C

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

JLL

Birger Jarlsgatan 25, Box 1147

111 81 STOCKHOLM

www.jllsweden.se

Fler annonser från JLL