Saabvägen 1

TROLLHÄTTAN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 4 759 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Stora ljusa lokaler i Malöga industriområde

Observera: Annonsen innehåller visionsbilder. I Malöga industriområde strax norr om Trollhättan finner vi denna fantastiska fastighet med stora ljusa kontorsytor. Ett enastående tillfälle att hyra stora sammanhängande ytor i en och samma fastighet eller varför inte en hel egen fastighet. Kontoret har en välplanerad planlösning som ger möjlighet till både cellkontor och öppna landskap. Fastigheten utgörs av hela 4 800 kvm uppdelad på två våningsplan, möjlighet att dela på våningarna ges där ytan då blir ca 2 400 kvm per våningsplan. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 4 759

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Riksvägarna 47, 44 och 42 samt Europaväg 45 strålar samman i Trollhättan. Fastigheten ligger i ett industirområde alldeles i närheten av city. Med bil tar det fem minuter in till centrala Trollhättan, där all tänkbar service finns att tillgå.
Saabvägen 1

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder