Nybrogatan 23

Centrum , Falun
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

306 - 687 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i Nordstan i Falun. Bra parkeringsmöjligheter.

Vår flexibla kontorslokal i Nordstan är den idealistiska platsen för er verksamhet att blomstra. Lokalen är idag totalt 687 kvm och här finns möjlighet att dela den i två lokaler med 306 kvm resp 381 kvm. Kontorslokalen erbjuder en anpassningsbar yta som kan skräddarsys efter era behov. Oavsett om ni behöver ett öppet kontorslandskap eller separata arbetsrum, kan vi skapa det åt er. Med det centrala läget har ni närhet till allt ni behöver. Med kollektivtrafik runt hörnet och omgivet av restauranger, caféer, shopping och andra bekvämligheter blir arbetsdagen både effektiv och njutbar.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1980. Fastigheten har byggnad som inrymmer kontor och butik. Till fastigheten finns parkeringsplatser och garage. Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksamheten och fastigheten.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 306 687

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

I Faluns stadskärna finns en trivsam mix av småbutiker och större kedjor. Det finns ett brett utbud av restauranger, barer, caféer, butiker och urban service. Till natur-och grönområden är det cykelavstånd.

Närservice:

Det finns både kommunal och privat barnomsorg samt grundskola och ett antal gymnasieskolor. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster med mera finns i stadskärnan. Falu lasarett ligger på 10-15 minuters promenadavstånd från centrum.

Kommunikationer

I centrum finns knutpunkten med busslinjer till Faluns olika stadsdelar samt länsbussar till närliggande orter. Att gå härifrån till tågstationen tar cirka 3 minuter och det finns fina gång och cykelvägar i hela staden. Det tar cirka 1-2 minuter att ta sig ut på E16 med bil från centrum och till närmaste flygplats, Borlänge flygplats, är det cirka 3 mil.
Nybrogatan 23

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Slaggatan 3C

791 71 Falun

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB