Holmgatan 22

Centrum , FALUN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

257 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Smakfullt nyrenoverat kontor mitt i centrum!

Drömmer du om att placera din verksamhet mitt i hjärtat av staden? Då finns denna moderna lokal som är smakfullt nyrenoverad tillgänglig! Fönster längs hela Holmgatan fyller kontoret med fantastiskt naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Här finns flertalet kontorsrum samt en öppen kontorsyta. Pentry och toaletter tillskapas innan er inflytt. I fastigheten finns en stor gemensam terrass med möjlighet att njuta av soliga dagar och inspirerande möten. Varmt välkommen att ta kontakt för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1970. Fastigheten innehåller en galleria med butiker, kontor, restaranger och utbildningslokaler. I fastigheten finns garage.

Ytor

  • Total yta:

    257 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

I Faluns stadskärna finns en trivsam mix av småbutiker och större kedjor. Det finns ett brett utbud av restauranger, barer, caféer, butiker och urban service. Till natur-och grönområden är det cykelavstånd.

Närservice:

Det finns både kommunal och privat barnomsorg samt grundskola och ett antal gymnasieskolor. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster med mera finns i stadskärnan. Falu lasarett ligger på 10-15 minuters promenadavstånd från centrum.

Kommunikationer

I centrum finns knutpunkten med busslinjer till Faluns olika stadsdelar samt länsbussar till närliggande orter. Att gå härifrån till tågstationen tar cirka 3 minuter och det finns fina gång och cykelvägar i hela staden. Det tar cirka 1-2 minuter att ta sig ut på E16 med bil från centrum och till närmaste flygplats, Borlänge flygplats, är det cirka 3 mil.
Holmgatan 22

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Slaggatan 3C

791 71 Falun

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB