Vattugränd 1/Holmgatan 16

Centrum , FALUN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

82 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unik renoveringsmöjlighet i Hjärtat av Falun!

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att vara med och skräddarsy er drömlokal i Faluns mest eftertraktade område. Lokalen är belägen i en charmig och kulturmärkt fastighet från 1940-talet med en unik karaktär och historia. Det här är din chans att anpassa lokalen efter dina behov och önskemål. Du har möjligheten att välja och skapa ditt eget uttryck genom att delta i valet av ytskikt och layout. Planskissen är ett förslag på hur lokalen kan se ut. Holmgatan är känt som Faluns shoppingstråk och från lokalen är det dessutom direkt anslutning till den pittoreska Faluån. Kontakta oss för visning!

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I Faluns stadskärna finns en trivsam mix av småbutiker och större kedjor. Det finns ett brett utbud av restauranger, barer, caféer, butiker och urban service. Till natur-och grönområden är det cykelavstånd.

Närservice:

Det finns både kommunal och privat barnomsorg samt grundskola och ett antal gymnasieskolor. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster med mera finns i stadskärnan. Falu lasarett ligger på 10-15 minuters promenadavstånd från centrum.

Kommunikationer

I centrum finns knutpunkten med busslinjer till Faluns olika stadsdelar samt länsbussar till närliggande orter. Att gå härifrån till tågstationen tar cirka 3 minuter och det finns fina gång och cykelvägar i hela staden. Det tar cirka 1-2 minuter att ta sig ut på E16 med bil från centrum och till närmaste flygplats, Borlänge flygplats, är det cirka 3 mil.
Vattugränd 1/Holmgatan 16

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Slaggatan 3C

791 71 Falun

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB