Kungsgatan 17

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

56 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2024

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Effektiva och maxade 56 kvm!

Välkommen till det nyrenoverade och effektiva kontoret på Kungsgatan 17, en oas om 56 kvadratmeter där varje detalj är genomtänkt för att maximera arbetsmiljön. Med fönster som öppnar upp mot en lugn innergård och en tillhörande balkong, erbjuds en inspirerande arbetsplats med en harmonisk koppling till omgivningen. Den mycket anrika byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan! Inne i kontoret möts du av ett kontorslandskap på fiskbensparkettgolv som rymmer sex arbetsplatser, skapade för samarbete och effektivitet. Det tillhörande mötesrummet för fem personer avskärmas elegant av glaspartier och pryds av en stilren heltäckningsmatta, skapandes en miljö perfekt för dynamiska möten och brainstorming-sessioner. Det stilrena köket i björk är fullt utrustat med mikrovågsugn, kylskåp, frys och diskmaskin och är en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. För extra bekvämlighet finns ett badrum och en samtalsplats i hallen, vilka smälter samman med den varma och välkomnande färgsättningen på väggarna och den omsorgsfullt valda heltäckningsmattan. Det här är inte bara ett kontor – det är en miljö där arbete och trivsel förenas, där varje rum är utformat för att skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats. Välkommen till en plats där produktivitet möter välbefinnande och kreativitet flödar fritt. Flexibelt avtal.

Ytor

  • Total yta:

    56 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 17

Byggår:

1921

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

2 av 7

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotellkoncept, shopping, mat och kultur.

Kommunikationer

T-bana: Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan) Bussar: Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen
Kungsgatan 17

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB