Kungsgatan 7

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

303 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med ett av stadens bästa lägen nära Stureplan med högt kundflöde

Nu finns möjlighet att finnas i denna ikoniska lokal på Kungsgatan, med närhet till Stureplan och extremt höga flöden är detta ett av stans bästa lägen! På Kungsgatan finns handel i branscher som tex. heminredning, uteliv och sport. Här hittar man butiker som Patagonia, Elgiganten, Haglöfs, Stadium, Naturkompaniet, Barbour, Bo Concept, och North Face bland många andra. Runt hörnet har du även Biblioteksstaden, här möts mode och skönhet med butiker som Filippa K, Sephora, J Lindeberg, & Other Stories och Hugo Boss. Butiken har ett stort skyltfönster, generös takhöjd och är disponerad över två våningar. 153 kvm i gatuplan och 150 kvm ett plan ner. Det nedre planet kan med fördel brukas som säljyta men kan även nyttjas som ett enklare kontorsutrymme för att hantera administrations uppgifter eller lagerutrymmen. Lokalen erbjuder även ett pentry, personalyta samt WC och städskrubb. Man är precis intill en knutpunkt som förbinder några av av Stockholms mest kända gator: Biblioteksgatan, Kungsgatan, Norrlandsgatan och Birger Jarlsgatan. Kommunikationsläget är mycket bra med närhet till såväl tunnelbana som bussar. Allt strålar samman vid Stureplan och Svampen – Sveriges mest kända mötesplats.

Ytor

  • Total yta:

    303 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 7

Omgivning

Närservice:

Ett obegränsat serviceutbud har du på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Gymmet SATS finns även i huset.

Kommunikationer

T-bana: Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd. Bussar: Flertalet busslinjer på Kungsgatan
Kungsgatan 7

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB