Aröds Industriväg 60

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

396 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Mångsidig lokal med port i ett populärt industriområde

Nu finns möjligheten att hyra en mångsidig lokal med en verkstad/lager på markplan och ett kontor en trappa upp, båda med separata ingångar . Funkar utmärkt för den som vill ha verkstad/lager intill kontoret. Samtliga kontorsutrymmen är även utrustade med toalett och pentry. Lokalen är belägen i ett populärt industriområde. Här tar man sig enkelt ut på de stora lederna. Mått på port: Höjd: 3,1. Bred: 2,9. Takhöjd: 3,5. Intresserad? kontakta oss!

Ytor

  • Total yta:

    396 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till fastigheten och delas med andra hyresgäster.

Kommunikationer

Beläget i de centrala delarna av Aröds Industriområde med närhet till Backaplans handelsområde. Fastigheten nås fördelaktigast med bil och Buss 52 går att nå på mindre än 10 minuters promenad.
Aröds Industriväg 60

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder