Gustaf Dalénsgatan 11

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 20 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell på Backaplan

Välkommen till vårt kontorshotell på Gustaf Dalénsgatan 11 på Backaplan. Ett flexibelt kontorshotell med rum i olika storlekar mellan 7 - 20 kvm. Här sitter du i ett område med goda kommunikationer och ett stort utbud av service. Du får även med tillgång till pentry och konferensrum. Kontakta oss vid intresse!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 20

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Närservice:

I Kvillebäcken finns det gott om restauranger och caféer. Det intilliggande handelsområdet runt Backaplan erbjuder ett stort utbud av varierande service.

Kommunikationer

Buss- och spårvagnshållplatser går att nå på mellan 1-5 minuters gång från fastigheten.
Gustaf Dalénsgatan 11

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder