Hantverkargatan 78

Kungsholmen , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern och trivsam kontorslokal om 165 kvm på Hantverkargatan 78

På Hantverkargatan 78 på Kungsholmen finns nu möjligheten att ta över denna kontorslokal med en rumsindelad planlösning, idealisk för t.ex en advokatbyrå som uppskattar närhet till Stockholms tingsrätt. Lokalen har en modern utformning med textilmattor och glaspartier, vilket skapar en ljus och välkomnande arbetsmiljö. En mix av kontors och mötesrum i olika storlekar. Gott om fönster i kontorsrummen vilka ger ett utmärkt ljusinsläpp som bidrar till en trivsam arbetsplats där ni har gott om energi hela dagen. Området erbjuder utmärkta servicefunktioner med tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, vilket är perfekt för både affärsmöten och daglig verksamhet. Med sin centrala placering på Kungsholmen är lokalen också idealiskt belägen med bra kommunikationsmöjligheter; tunnelbana och bussförbindelser finns inom gångavstånd. Befintligt hyresavtal vilket överlåts löper i första hand t.o.m 30/6-2025 med möjlighet till förlängning. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området kring Hantverkargatan 78 ligger i stadsdelen Kungsholmen i centrala Stockholm. Kungsholmen är känt för sin blandning av bostadsområden och kommersiella fastigheter. Hantverkargatan själv är en livlig gata med en rik historia och en blandning av gammal och modern arkitektur. Längs gatan finns en rad olika butiker, caféer och restauranger som bidrar till ett pulserande stadsliv. Området är väl anslutet till resten av staden via flera busslinjer och tunnelbanestationer i närheten, vilket gör det lättillgängligt både för boende och besökare. Natur och rekreation är aldrig långt borta med närhet till Rålambshovsparken och de vackra strandpromenaderna längs Mälarens kant.

Närservice:

Hantverkargatan 78 och dess omgivning har ett omfattande och tillgängligt serviceutbud som gör det enkelt och bekvämt för de som bor eller besöker området.

Kommunikationer

Kommunikationerna runt Hantverkargatan 78 i Stockholm är mycket goda, tack vare dess centrala läge på Kungsholmen. Området är väl anslutet till resten av staden genom ett omfattande nätverk av kollektivtrafik: Tunnelbana: Den närmaste tunnelbanestationen är Fridhemsplan (grön och blå linje), som ligger inom gångavstånd. Bussar: Flera busslinjer passerar genom området, inklusive stadsbussar som förbinder Kungsholmen med andra stadsdelar såsom Östermalm, Södermalm och centralstationen. Dessa bussar ger bra tillgång till platser som inte direkt nås via tunnelbanan. Gång- och cykelvägar: För dem som föredrar att gå eller cykla erbjuder Kungsholmen utmärkta gång- och cykelvägar längs vatten och genom gröna parkområden. Dessa kommunikationsmöjligheter gör det lätt för boende och besökare att navigera i och utanför området effektivt och bekvämt.
Hantverkargatan 78

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA