Vallfrögatan 10

Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Här erbjudes en trevlig lokal om 170 kvm för uthyrning i ett bra läge på centrala Hisingen. Lokalen är nyproducerad, belägen i botten av ett nyproduktionshus med bostäder ovanpå. Det är en av fyra lokaler i byggnaden och som granne har man bl a en frisörsalong samt en trafikskola. Ytan är passande för, men inte begränsad till, olika typer av närservice och butiksverksamheter. Fastighetsägaren är öppen för dialog kring anpassningar efter önskemål. Lokalen passar dessvärre inte för restaurangverksamhet som kräver fullt utrustat kök men däremot skulle caféverksamhet eller servering av kall mat/mat som ej kräver tillagning fungera bra. Lokalen utrustas med pentry och WC. Tillträde enligt ök.

Ytor

  • Total yta:

    170 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen har ett mycket bra läge med stora fönsterpartier och god synlighet ut mot förbipasserande på Björlandavägen.

Kommunikationer

Precis utanför lokalen har du en busshållplats, varifrån du enkelt tar dig till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen och Centrala Göteborg, och på andra sidan vägen ligger Bjurslätts torg med en variation av närservice.
Vallfrögatan 10

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Wieselgrensplatsen 23

417 17 Göteborg

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling