Rollsbo Västerhöjd - Bok 15

Kungälv
Spara Dela
DJI_0556-HDR
Spara
Dela
Yta

7 000 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Industritomt
  • Lager & logistik
I Rollsbo Västerhöjd erbjuds företag möjligheten att hyra en skräddarsydd lokal, anpassad för den specifika verksamheten. Den aktuella tomten är ca 7000 kvm, redo att bebyggas och utformas efter en till flera olika verksamheters behov. Den potentiella byggnaden kan sträcka sig upp till omkring 3150 kvm i storlek och vara mellan 12 och 14 meter hög. I området pågår för närvarande en omfattande utbyggnad av gator och tomter för att skapa ny verksamhetsmark. Det passar särskilt bra för verksamheter som kräver mycket bärighet, är i behov av extra utrymme samt vill ha nära och snabb tillgång till E6an.

Omgivning

Omgivning/natur:

Rollsbo Västerhöjd består av ca 350 000 kvm mark. Syftet här är att möjliggöra ett verksamhetsområde som skapar förutsättningar för nyetablering av verksamheter inom industrimark. Rollsbo verksamhetsområde har ett bra strategiskt och logistiskt läge - beläget cirka 4,5 km från Kungälvs centrum. I söder gränsar planområdet till det befintliga verksamhetsområdet i Rollsbo, vilket gör det till en bra plats för företagsverksamheter som vill dra nytta av närheten till både staden och E6an.

Kommunikationer

Bra kommunikationsläge till storstaden Göteborg, som nås på ca 15 minuter, samt till Göteborgs hamn och Landvetter flygplats etc.
Rollsbo Västerhöjd - Bok 15

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Wieselgrensplatsen 23

417 17 Göteborg

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling