Eskilstunavägen 38

Strängnäs , Strängnäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

689 - 995 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad fastighet med närhet till E20 och Riksväg 55!

Möjlighet att etablera er verksamhet i anpassade lokaler i denna nyproducerade fastighet med goda exponeringsmöjligheter. Är ni redo att ta er verksamhet till nästa nivå? Vi har den perfekta platsen för er verksamhet! Alldeles intill Gula Rosornas Företagsby erbjuds en helt ny fastighet för uthyrning - den ultimata skaparplatsen för ert företag. Fastigheten är belägen i omedelbar närhet till E20 och Riksväg 55, vilket ger ert företag enastående tillgänglighet och exponering. Ni kommer inte bara att vara nära Strängnäs centrum, utan ni kommer också att dela grannskap med en blandning av flertalet olika företag så som Byggmax, Hälsoskaparna, Elsas Kantin, Flügger färg, Euronics m.fl. Det finns två tillgängliga ytor att anpassa er verksamhets önskemål i, och motsvarar lagerytor i markplan om 689 m² samt ytterligare en kontorslokal på plan 2 om 306 m², som kan kombineras i samband med lagerdelen. Lagerlokalen om 689 m² har en fri takhöjd om 6,2 meter upp till stålbjälklag, vilket ger er verksamhet goda lagringsmöjligheter. Lokalen är även utrustad med två vikportar om 3x3 meter i vardera ände av lokalen, varav ena porten är i markplan och den andra porten är ansluten till Lastkaj, vilket möjliggör lätta in- och utlastningsmöjligheter. Kontorslokalen om 306 m² återfinns på plan 2 och kan kombineras i samband med lagerlokalen om 689 m² med en invändig spiraltrappa alternativt hyras separat eftersom det även finns ett externt trapphus. Här kommer man att få möjligheten att utforma sin drömlokal tillsammans med hyresvärden, helt utefter verksamhetens behov vad gällande lokalutformning, materialval etc. Varje företag är unikt. Därför utformas denna fastighet så att den passar ert verksamhetsbehov. Ytorna är anpassningsbara efter era önskemål. Oavsett om ni behöver kontorsutrymmen, lagerutrymmen, produktionsområden eller en kombination av dem alla, så skräddarsys lösningen som fungerar bäst för er verksamhet. Flexibilitet är nyckeln till framgång! Goda parkeringsmöjligheter inne på inhägnad tomtmark. Nu är det dags att investera i ert företags framtid. Kontakta oss idag för att få mer information och boka en visning av faciliteterna. Låt oss hjälpa dig att skapa er drömlokal!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 689 995

Utförande

Byggår:

2023

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gula Rosornas Företagsby, som fastigheten är placerad i närhet till, är mer än bara en plats att arbeta. Det är en företagsgemenskap där ni kan nätverka och samarbeta med likasinnade entreprenörer. Ni kommer att ha tillgång till en mängd olika företagstjänster och resurser som kan hjälpa dig att växa och trivas.

Företag i närheten:

I absolut närhet ligger Gula Rosornas Företagsby, som erbjuder en bekväm närmiljö med restauranger som Elsas Kantin för måltider och affärsluncher. För hälsa och välmående finns gymmet Hälsoskaparna i närheten. Byggmax som granne gör det enkelt att få tag på byggmaterial och verktyg. Dessutom finns andra företagstjänster i området och möjligheter till nätverkande med grannföretag för ömsesidig tillväxt.

Kommunikationer

Fastigheten ligger strategiskt nära E20, en av Sveriges viktigaste motorvägar. Detta ger snabb och smidig väganslutning till andra större städer och regioner. Dessutom är Riksväg 55 också i närheten, vilket utökar din räckvidd och gör det enkelt att nå olika delar av landet. Strängnäs har ett välutvecklat kollektivtrafiksystem, och det finns busshållplatser i närheten av Gula Rosornas Företagsby. Dessa bussar kopplar dig till centrala Strängnäs och andra närliggande områden, vilket ger en bekväm transportlösning för både anställda och besökare. Strängnäs centralstation är lättåtkomlig och ligger endast några minuter bort. Härifrån kan du ta tåg till Stockholm och andra städer i Mälardalsregionen. Detta gör det möjligt för dig att enkelt nå en bredare arbetskraft och kundbas
Eskilstunavägen 38

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner