Trädgårdsgatan 1

Centrum , Strängnäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

171 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontor uthyres i ett fantastiskt butiksläge precis intill hamnen i Strängnäs

En unik möjlighet att hyra denna fantastiska kontorslokal mitt i centrala Strängnäs precis intill hamnen. Här får er verksamhet en grym exponering ut mot en populär och vältrafikerad gata. Strängnäs kommun befinner sig i en spännande tillväxtfas samtidigt som orten lockar mängder med turister under sommartid. Lokalen lämpar sig utmärkt för en kontorsverksamhet som kräver exponering som ett butiksläge erbjuder. I lokalen finns goda möjligheter att anpassa planlösningen och exempelvis bygga till fler kontorsrum. Det finns tillgång till både WC och pentry i anslutning till den främre delen av lokalen. Den bakre delen är nyligen renoverad med nya ytskikt och modern belysning. Lokalen är tillgänglig omgående, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    171 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalens planlösning är uppdelad i två olika delar. Den främre delen består av en inbjudande entré samt en öppen planlösning. Den bakre delen av lokalen är indelad i ett stort kontorsutrymme samt ett mindre samtalsrum. Här finns även tillgång till arkiv och förråd.

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

Brett av utbud av närservice i form av bl.a. matbutiker, restauranger, gym och galleria Präntaren.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till bussar samt några minuters bilfärd från Strängnäs station och E20.
Trädgårdsgatan 1

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner