Tessins väg 17

Slottsstaden , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

130 m²

Hyra

2 540 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Trivsam lokal om 130 kvm i Slottsstaden!

Trivsam lokal om 130 kvm i Slottsstaden belägen i halvt källarplan med fönster som ger ljusinsläpp till ytan som är fördelad på ett större öppet rum/samlingslokal, tre kontorsrum samt finns pentry och wc. Utmärkt för kontor, samlingslokal, showroom eller liknande verksamhet. Lokalen är belägen på centralt läge på Ribersborg, mitt i en av Malmös mest populära stadsdelar. Läget är fint bland klassiska gatustråk i Ribersborgs mysigaste delar perfekt placerad mellan Regementsgatan, Ribersborgsstranden och Slottssparken. Goda kommunikationer med innerstadsbussar, cykelleder och närhet till Centralstationen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 130 130 2 540

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2540

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Slottsstaden är ett charmigt och eftertraktat område i Malmö, beläget söder om stadskärnan. Området kännetecknas av vackra gamla byggnader och trivsamma grönområden. Här finns en mix av bostäder, inklusive lägenheter och radhus, vilket gör det till ett populärt val för både familjer och unga vuxna.

Närservice:

Slottsstaden har också ett bra utbud av lokala butiker, restauranger och caféer, vilket skapar en levande och social atmosfär. Dess närhet till havet och stranden Ribersborg ger invånarna möjlighet att njuta av vackra promenader längs kusten.

Kommunikationer

Tack vare goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till andra delar av Malmö från Slottsstaden. Området har på senare år genomgått förnyelse och blivit känt för sin harmoniska atmosfär och bevarade arkitektur.
Tessins väg 17

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB