Kärleksgatan 1

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

224 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unikt och charmigt kontor om 224 kvm med ypperligt läge längs gågatan!

Unikt och charmigt kontor om 224 kvm med ett generöst ljusflöde, fina detaljer och fräscht renoverade ytskikt! Här sitter ni mitt i stadens puls, längs gågatan med stadslivet inpå knuten som erbjuder caféer, restauranger och shopping. Närheten till Triangel stationen ger utmärkt pendlingsläge. Lokalen är belägen på våning två med stora fönsterpartier med utblick över gågatan från ett socialt och öppet kontorslandskap där köket är centralt placerat. Det fina burspråket välkomnar in i lokalen och det finns två trivsamma konferensrum samt tre toaletter. Kontoret är beläget i en charmig sekelskiftesfastighet med välkomnande entré och fina detaljer, hiss finn en trappa upp från entréplan.

Ytor

  • Total yta:

    224 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Elgen 17

Våningsplan:

2 av 4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen intill gågatan Södra Förstadsgatan mitt emellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln och ett stenkast från Davidshall.

Närservice:

Fastigheten ligger mycket centralt och precis utanför finns ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer.

Kommunikationer

En kort gångpromenad bort finner man Triangeln med såväl köpcentrum som citytunnelstation men också Malmö Centralstation med bra kommunikationer med både tåg och bussar.
Kärleksgatan 1

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB