Torslanda Torg 2-6

TORSLANDA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Cafémöjlighet på Torslanda Torg

Trevlig hörnlokal med bra ljusinsläpp finns nu att hyra på Torslanda Torg. Lokalen är utrustad med enklare kallkök och diskrum, optimal för café eller olika typer av torghandel. I fastigheten finns även tillhörande förråd och omklädningsrum. Välkommen att kontakta oss för visning och mer information!

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i anslutning till fastigheten och hyrs i mån av plats. Separat kö gäller.

Närservice:

På Torslanda Torg finns Hemköp, Nordic Wellness, flertalet restauranger, Torslanda Fisk, massagestudio, frisör mm.

Kommunikationer

Intill finner ni busshållplats Torslanda Torg, här stannar X1 och Svart express som tar dig in till de centrala delarna av Göteborg. Via väg 155 når du enkelt Göteborg stad och avgiftsfri parkering finns att nyttja på torget under 4 timmar.
Torslanda Torg 2-6

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder