S:t Göransvägen 29

Rosenlund , JÖNKÖPING
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

41 m²

Hyra

2 400 /m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt mindre kontor för 1-3 personer i citynära område

Välkommen till vårt charmiga kontorsutrymme beläget i området Rosenlund. Med en total yta på 41 kvm erbjuder denna lokal en perfekt arbetsmiljö för mindre bolag eller enskilda entreprenörer.

Övrig information

Övrigt:

Vilan 7 är en fastighet belägen i det attraktiva området Rosenlund, med närhet till E4:an. Den har utmärkta bussförbindelser och ligger i närheten av Elmia och Husqvarna Garden, vilket gör den till en idealisk plats för företag och evenemang. Dessutom tar det endast 5 minuter med bil till stadens centrum.

Ytor

  • Total yta:

    41 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

2400

Utförande

Planlösning:

Här finner du ett välutrustat kontor, ett rymligt kök/pentry och en dusch/wc. Dessutom erbjuds gratis parkering, vilket gör det enkelt för både anställda och besökare att komma och gå.

Omgivning

Omgivning/natur:

Rosenlund är en stadsdel i Jönköping. Rosenlund ligger öster om stadskärnan och har fått sitt namn efter Rosenlunds herrgård. I Rosenlund finns flera bostadsområden. I den södra delen ligger Rosenlundsskolan och Rosenlunds Vårdcentrum (f d Östra Klinikerna). På Rosenlund finns också ett industriområde. Där finns bland annat Räddningstjänsten, Jönköping Energi och KFUM. På den östra delen av Rosenlund ligger mässområdet Elmia, Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet. Norr om Elmia ligger Rosenlundsbankarnas naturreservat. På området finns också Rosenlunds Camping, och en anläggning med flera fotbollsplaner.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering till husets hyresgäster och deras besökare finns i anslutning till fastigheten. Vissa platser är till för besökare till restaurang Bonarelli i grannliggande fastighet, skylt finns som visar vilka platserna är.

Närservice:

Ett flertal lunchrestauranger finns i området.

Kommunikationer

Utmärkta vägförbindelser till E4:an och centrum. Flera av lokaltrafikens stamlinjer stannar strax intill fastigheten.
S:t Göransvägen 29

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum