Kompanigatan 1-2

Jönköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

24 - 30 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Ljust och trevligt kontor på Asecs-området

Här får ni ett kontor i kontorsgemenskap med möjlighet till sociala kontakter men ändå i en lugn miljö. Plats för 2-3 personer. Närhet till bussförbindelser och både handel och restauranger på Asecs köpcentrum. Lättillgängligt med bil och tillgång till parkering finns, men även cykelförvaring och omklädningsrum i källaren.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten omfattar kadettskolans två ursprungliga byggnader som förenas med en unik glaspyramid i sex våningar. Fastigheten ligger utmed E4:an och är smidig att komma till och från med både cykel, buss, bil och tåg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 24 30

Utförande

Våningsplan:

3

Planlösning:

Kontoret är på 24kvm, gemensamhetsytan fördelas ut på varje rum och man betalar därmed för 30 kvm på detta kontoret.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gratis parkering till husets hyresgäster och deras besökare finns i anslutning till fastigheten

Närservice:

Hyresgästerna har möjlighet att fritt nyttja konferenslokal i huset. Fastigheten är utrustad med Hjärtstartare som finns i röd entré.

Kommunikationer

Utmärkt service av kollektivtrafik, fri parkering.
Kompanigatan 1-2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum