Ringögatan 27

Ringön , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt
På Ringögatan finns nu den här lokalmöjligheten för butik (B2B) och lager, med stor inhägnad gårdsyta. OBS! Ej bilrelaterad verksamhet. Butik/showroom på ca 300 kvm och lagerdelen är ca 300 kvm. Utöver butik, showroom & personal-/kontorsytor finns en mindre tvätthall. Lagerytan om ca 300 kvm har en fri takhöjd om ca 8 meter. Inhägnad gård om ca 1.880 kvm, med bra möjligheter för uppställning och rangerutrymme för ex transporter. Kontakta oss på Lokalisera för ytterligare information och för att boka visning.

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Bekvämligheter

Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lergodsgatan 6

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare

Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Egen inhägnad gård om ca 1.880 m2

Närservice:

Flera lunchrestauranger finns i området.

Kommunikationer

Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.
Ringögatan 27

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB