Hans Michelsensgatan 9

Malmö , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

121 - 2 181 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Beskåda nya Malmö i en av de mest klassiska byggnaderna från 1972.

Vi vill bjuda in er att känna känslan av en klassisk men modern miljö. Ett nav där det finns möjlighet att växa, umgås och blicka ut över nya Malmö.

Öresundshuset har panoramautsikt över stad och hav. En tillgänglighet med några steg från Centralstationen och eget parkeringshus i byggnaden. Vi stoltserar med den senaste tekniken för dig som hyresgäst och givetvis med en hållbarhetscertifiering. Hälsan är bland det viktigaste man har och därför erbjuder vi våra hyresgäster gratis och exklusiv tillgång till ett välutrustat gym.
Utöver det finns det möjligheter att bjuda in gäster, hålla konferenser och kick-offer i våra fina mötesplatser. Som om det inte vore nog är vi stolta över att Hyllie Bryggeri är hos oss och erbjuder både mat, dryck och härliga stunder.

Hjärtligt välkomna till oss!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 121 2 181

Ytbeskrivning

Fördelade på plan 2-5.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast från havet.

Företag i närheten:

Handelsbanken, Danske Bank, Nordea, EON, Kjell & Company, Svenskt Näringsliv. Företag i huset: Aimo Park, Avalon, BHG Group, Bygghemma, Danewids, Dendera, Embassy House, Gleerups, Hatteland Technology, Hyllie Bryggeri, Nazar, Postiljonen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett parkeringshus som gränsar till byggnaden samt gatuparkering utanför fastigheten.

Närservice:

Hyllie Bryggeri, Malmö Centralstation, St Jacobs Stungsbageri, Coop, O’Learys, Salads and Smoothies, Kasai in the sky.

Skyltläge:

Mycket bra

Kommunikationer

Två minuters promenad från Malmö Centralstation.
Hans Michelsensgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner