Adelgatan 21

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell i charmiga gamla väster! Endast ett par minuter från Malmö central!

I hjärtat av expansiva Malmö finner vi Regus kontorshotell Malmö Central.

Kontorshotell är beläget i en av Malmös äldsta byggnader med anor från 1500-talet. Här får du en unik atmosfär med professionell inredning som säkert kommer att göra intryck på dina kunder. Känner du för att ta en fika i kvarteret finns allt från patisserier till kaféer och runt Lilla torg väntar ett myller av barer och restauranger. Här finns möjligheten att hyra kontor utefter ert behov, både mindre rum och större samt en kombination av de båda. 

Här har du förmånen att jobba i en dynamisk stadsmiljö med ledande företag inom bygg, logistik, media och teknik runt hörnet. Ett stenkast bort ligger Malmö Centralstation med Öresundståg som tar dig till Köpenhamns flygplats Kastrup på ca 20 minuter. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 50

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

MERCURIUS 4

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i området.

Närservice:

Bästa tänkbara närservice med lunchrestauranger på Lilla Torg m.m.

Kommunikationer

Från Centralen har ni en en kort gångväg på några minuter. Gå över kanalen fram till Adelgatan och ta höger, efter ca. 20 m finner ni Regus kontorshotell på höger sida.
Adelgatan 21

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner