Bultgatan 18

Rollsbo , Kungälv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 352 m²

Hyra

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Hyr ett trevligt lager och kontor. Vi önskar ej bilrelaterad verksamhet.

Lokalen har ett ljust säljande kontor och i nedre våning ett lager/verkstad och showroom

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 962
Kontor 390

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024-10-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brickan 3

Planlösning:

Se bifogad planlösning.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

E6 motorväg, lokalväg och kollektivtrafik ( buss)

Omgivning

Omgivning/natur:

Rollsboområdet Fastigheten är belägen på industriområdet Rollsbo i Kungälv. Inom Rollsbo industriområde finns idag ca 300 - 350 företag med ca 3 000 anställda. Rollsbo, som är det största verksamhetsområdet, är strategiskt beläget med direktanslutning till E6:an vid Rollsbomotet. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborgs hamn och flygplatsen Landvetter har medfört att transportintensiva företag valt att etablera sig här. Exempelvis ICA´s stora distributionscentral för Västra Sverige, Michelins logistikcentrum för de skandinaviska länderna, danskägda Arvid Nilsson AB (bult & skruv) med huvudkontor för Norden, Assar Hultén AB (bult & skruv) mfl. I Rollsbo områdets närhet finns ytterligare områden, Rollsbo Ryr, Rollsbo Företagspark, Rollsbo Västerhöjd, Solbräcke och Arntorp med ca 150 företag totalt. Det är endast ca 23 km till Göteborg samt 48 km till Landvetter med närhet till Kungälvs centrum. I hela området finns idag ca 10 olika sorters restauranger/lunchställen, som ger stor möjlighet till variation på kost.

Företag i närheten:

Inom en radie av 500 m finns Jula, Rusta, Elon, Electroskandia, Byggmax, Ahlsell, Bilbesikting, STC, XL Bygg, Bilservice, diverse konsultföretag, mm

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till byggnad

Närservice:

Gott om restauranger och butiker.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Rollsbovägen

Vägbeskrivning:

Kör av från E6 vid Rollsboavfarten. Kör rakt igenom rondelen. Efter 300 m sväng höger och ni är på Bilgatan. Andra infarten på vänsterhand och ni är framme.

Kommunikationer

Buss
Bultgatan 18

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg är ett familjeägt bygg – och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. I våra lokaler verkar gym, arborister, cykelfabrikanter och många andra företag från 187 branscher. Vi tar hand om fastigheterna så att våra kunder kan fokusera på sin kärnaffär. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 50 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 170 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service, infrastruktur och möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB