Backa bergögata 14

Backa Bergö , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

280 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Luftigt kontor 280m2, 10 rum, egen entré.

Kontor med stor rymd i de generöst tilltagna gemensamma ytorna och 10 rymliga kontorsrum Egen entré.

Ytor

  • Total yta:

    280 m2

Ytbeskrivning

10 kontorsrum, varav ett större (konferensrum?), gemensam pausyta, pentry, kapprum och två WC.

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Restaurang
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 27:28

Våningsplan:

2

Antal rum:

7

Planlösning:

Det ligger 7st stora rum mot ytterväggarna och en öppen gemensam yta med pentry i mitten. Lokalen ligger på plan 2. Egen entré Ingen hiss.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid älven har vi anlagt ett fint promenadstråk med ett par bryggor som är sköna att koppla av på när det är lunch eller ta hunden på liten promenad eller en lunch på uteserveringen.

Företag i närheten:

I närområdet finns alla typer av företag t.e.x företag som anpassar arbetsfordon med inredning och elektronik, skyltverkstäder, kakelsättare, avlopps-relining, rivningsfirmor, solcellsföretag, verktyg, vitvaror, inredningsföretag, elektriker, transportbolag, bilverkstad, djursjukhus, hundtrim, rörläggare, ventilationsfirma mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området råder gemensamma parkeringsplatser. Obs! Ingen uppställningsyta för fordon eller containers etc.

Närservice:

Inom gångavstånd finns ett flertal restauranger med bilen når du Selma Lagerlövs torg, Bäckebol, Ringön och Tagene på 5 minuter, där finns allt; mataffärer, apotek, bagerier, verktyg, arbetskläder, truckar, liftar, golfbutik, hästbutik etc.

Skyltläge:

Det finns möjlighet att hyra skyltplats vid Exportgatan, du kan också skylta på byggnaden där lokalen finns. Det passerar mycket bilar även i området.

Vägbeskrivning:

Tag avfart 78, Backadalsmotet, tag 3:e avfarten i rondellen (Importgatan norrut), kör 88m tag sedan höger in på Backa Bergögatan, hus 14 ligger på vänster sida.

Kommunikationer

Backa Bergö är lättilgängligt med bil, lastbil och kommunala kommunikationer. Busshållplats vid importgatan och vid motorvägsmotet vid Stig Center.
Backa bergögata 14

Om Ytterbygg AB

Ytterbygg är ett familjeägt bygg – och fastighetsbolag som hyr ut lokaler till små och stora företag i Storgöteborg. I våra lokaler verkar gym, arborister, cykelfabrikanter och många andra företag från 187 branscher. Vi tar hand om fastigheterna så att våra kunder kan fokusera på sin kärnaffär. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Verksamheten startade för över 50 år sedan och idag omfattar vårt fastighetsbestånd över 170 000 kvm, från Älvängen i norr till Mölndal i söder. I Hisings Backa och Rollsbo har vi många trevliga lokaler med närhet till bra service, infrastruktur och möjligheter att växa.

Ytterbygg AB

Rollsbovägen 25

442 40 KUNGÄLV

www.ytterbygg.se

Fler annonser från Ytterbygg AB