Bobergsgatan 2

Väster , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 699 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lager/verkstad med kontor på Väster i Eskilstuna

Möjlighet att hyra lager/verkstadslokal med tillhörande kontor på Bobergsgatan 2 i Eskilstuna. Lokalen utgörs av ett rymligt lager/produktionshall om ca 380 kvm med 7,5 m i takhöjd. Lagret kan nås från två håll av byggnaden. Antingen genom lastplatsen som även utgörs av ett kallager om ca 99 kvm samt genom den stora markporten. I anslutning till lagret finns kontor, personalytor och omklädningsrum om totalt ca 220 kvm. Kontorsytan är fördelad på två kontorsrum och ett konferensrum, personalytan är utrustad med ett pentry och utrymme för lunchplatser och omklädningsrummet är utrustat med WC och 4 duschplatser. Lokalen har en egen gård som är inhägnad. Denna yta kan användas för uppställning eller som parkeringsyta. Lager ytan går att dela upp från ca 200 kvm och anpassa efter verksamhetens behov. Bobergsgatan har direktanslutning till Kungsgatan och är placerat i området Väster i Eskilstuna som har expanderat de senaste åren med flera nya företagsetableringar och bostadsbygganden. Lokalerna nås enkelt via bil, lokaltrafik och cykel från Eskilstuna Resecentrum. Inom ett par minuter når man även handelsplatsen Tuna Park, den expanderande Västerleden med allt från service till handel och påfart till E20. Detta gör det enkelt för transporter, kunder och anställda att nå lokalen även från andra städer. Kontakta oss gärna för en visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 200 699

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Väster i Eskilstuna som har expanderat de senaste åren med flera nya företagsetableringar och bostadsbygganden. Lokalerna nås enkelt via bil, lokaltrafik och cykel från Eskilstuna Resecentrum.

Kommunikationer

Busstation inom några minuters promenad avstånd.
Bobergsgatan 2

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner